Vehasen talot

Laadukkaita ja ekologisia hirsitaloja ja -mökkejä Suomesta

Laadukkaan suomalaisen hirren ja vahvan suunnitteluosaamisen ansiosta asiakkaamme ovat löytäneet Vehasen talon, mökin, saunan, laajennuksen tai huvilan jo 60 vuoden ajan.

Toiveidesi toteutus ei meillä ole lisäkustannus, vaan tapamme toimia. Voit luottaa Vehasen laatuun, niin tekevät tuhannet muutkin. Etelä-Suomen suurin hirsitalotehdas ja suunnittelijamme ovat käytettävissäsi!

kuva1
kuva2

Mallistosta tai asiakkaan toiveiden mukaan

Valmiista mallistostamme voit tilata suoraan, mutta mallisto voi toimia myös suunnittelun pohjana. Jos Sinulla on talounelma, erikoistuneet suunnittelijamme auttavat unelmiesi talon toteutuksessa. Voit luottaa siihen, että saat yksilöllisen, toimivan ja ennen kaikkea juuri sinun tarpeisiisi sopivan rakennuksen. Suunnittelun punainen lanka löytyy varmasti!

Hirsiaines

Hirren valinnalla voidaan vaikuttaa hyvin paljon rakennuksen ulkonäköön. Käytämme kolmea eri hirsityyppiä: höylähirsi, liimahirsi ja pyöröhirsi.

MASSIIVIHÖYLÄHIRRET

LIIMAHIRRET

PYÖRÖHIRRET

Satoja rakennuksia ympäri maailmaa

Vehasella on perinteitä jo 60 vuoden ajalta. Olemme toimittaneet hirsitaloja kotimaan lisäksi Keski- ja Etelä-Eurooppaan sekä Kaukoitään. Tiedämme millainen talon tulee olla, jotta se kestää Suomen ja maailman myrskytuulet, lumikuormat ja tarvittaessa jopa pienet maanjäristykset. Voit luottaa Vehasen laatuun, niin tekevät tuhannet muutkin.