VEHANEN TIMMERHUS

Välkommen att ta del av kvalitativt och ekologiskt boende i timmerhus

Tack vare sin starka kompetens inom planering kan Vehanen erbjuda dig en sådan villa, stuga, bastu eller annan byggnad som passar just dina behov. Att dina drömmar uppfylls är för oss inte en extra kostnad utan vårt sätt att handla. Södra Finlands största timmerhusfabrik och dess 60-åriga erfarenhet står till ditt förfogande.

kuva1
kuva2

Planerad enligt kundens önskemål

Om Du drömmer om ett hus, hjälper våra specialiserade arkitekter och planerare Dig att få Ditt drömhus. Vårt flexibla, kundorienterade verksamhetssätt garanterar Dig – var du än bor – god service och framför allt ett ståtligt, hemtrevligt, flott, stort eller litet timmerhus. Precis ett sådant Du önskar Dig.

TIMMERMATERIAL

Som råmaterial för Vehanens timmerhus används massivt timmer av finsk furu. Som limtimmer kan väljas furu eller gran.

Stockstorlek

Lyfthöjd

Trävirke


Hundratals byggnader runtom i världen

Vehasen Timmerhus är ett 60-årigt företag. Vi har i årtionden gjort timmerhus för världsmedborgare i Mellan- och Syd-Europa, Fjärran Östern och givetvis i hemlandet. På basen av krävande exportprojekt har vi erhållit mycket erfarenhet och utvecklat innovativa konstruktionslösningar. Vi har kunskap om hur husen görs hållbara mot stormvindar, snöbelastningar samt till och med mot små jordbävningar. Du kan lita på Vehasen kvalitet, såsom tusentals övriga gör.