Vi tillverkar finska timmerhus åt olika människor i olika delar av världen

Utgångspunkten för våra hus är finskt trä och dess goda egenskaper. Slutresultatet är ett personligt, trivsamt hem, en bastu eller annan byggnad.

Kompetens och bra råmaterial

I det kalla Finland har man alltid måst kunna bygga bra: välja det bästa träet, göra omsorgsfulla konstruktioner, täta och taklägga huset väl. Många arbetsmoment har under årtusendens lopp förändrats. En sak har i alla fall förblivit oförändrad hos Vehanen: vi fäster väldigt stor uppmärksamhet vid valet av träråvaran. Det utgör grunden till ett högklassigt timmerhus.

Planerad enligt kundens önskemål

Om Du drömmer om ett hus, hjälper våra specialiserade arkitekter och planerare Dig att få Ditt drömhus. Vårt flexibla, kundorienterade verksamhetssätt garanterar Dig – var du än bor – god service och framför allt ett ståtligt, hemtrevligt, flott, stort eller litet timmerhus. Precis ett sådant Du önskar Dig.

Våra produkter är

100% Finska

från material till handikapp

Hundratals timmerhus över hela världen

 

Vehasen Talot har redan varit i timmerhusbranschen i sex decennier. Vi har designat och tillverkat timmerhus i Västeuropa, Sydeuropa, Fjärran Östern och i Norden. Vår erfarenhet bygger på utmanande projekt, inhemska och utomlands. Vi vet, hur timmerhus ska byggas, att göra står för stormar, snö och små jordbävningar. Lita på Vehasen, det gör tusentals andra också.